Mitä palkkioihin tulee, täällä ei ole pistejärjestelmää. Sinun tehtäväsi on vastata kysymyksiin, jotka brändi haluaa tietää tuotteestaan ​​ja kuluttajastansa. Et aio kasvaa siinä työssä. Huomaatko täällä kuvion? MindMover on kunnollinen vaihtoehto, mutta pisteiden kerääminen voi viedä hetken, koska tutkimuksia on joskus vähän ja kaukana. Kaikki kyselyt, joita sinua pyydetään suorittamaan, ovat sinua kiinnostavia aiheita ja tehdään Internetissä.

He voivat kertoa mainostajille selauskäyttäytymisestäsi näyttääksesi yhdestä asiasta houkuttelevampia mainoksia. Rekisteröinti on varmasti helppoa. Tämä ei ole huijaus.

 • Jos joudut maksamaan online-kyselyjen suorittamisesta, tiedät, että jokin on valmis.
 • Erityisiä taitoja tai kokemusta ei vaadita.
 • Asenna sitten ilmainen sovellus tietokoneellesi tai muihin laitteisiin.
 • Ja mielestäni sinun pitäisi liittyä muutamaan, koska ne ovat joka tapauksessa ilmaisia.
 • Saat myös 2 000 pisteen liittymisbonuksen.
 • • Luo tili (voit rekisteröityä Facebookissa).

Tunnen ihmisten yrittävän suorittaa satoja tutkimuksia kymmenillä alustoilla vain saadakseen pieniä voittoja. Toinen tutkimus, jonka tarkoituksena oli palvella "kehon positiivista ostosyhtiötä", ilmoitti minulle, että se pyytää kehon mittauksia ja koko kehon valokuvan "varmistaaksemme, että tuotteemme voi palvella kaikkia", jos jatkan. PointClub antaa sinulle pisteitä kyselyihin vastaamiseen.

Voit siirtyä tänne lukemaan koko lausuntoviestin kokonaiskatsauksen.

Oma Saippualaatikko

Survey Junkie Survey Junkie tarjoaa hyvin suunniteltua, tehokasta verkkosivustoa. Täällä Simple Dollarissa olemme peittäneet monia eri tapoja ansaita sivurahoja pelkästään tietokoneella ja Internet-yhteydellä. Voit ansaita pisteitä ansaitsemalla online-kyselyjä milloin tahansa ja missä tahansa tietokoneen, kannettavan, tabletin, matkapuhelimen tai mobiilisovelluksen kautta. Gladiator fx-viper 8320 oc 4.40ghz * r9-280x pro -pelissä oleva tietokone, esimerkiksi tämän yrityksen nykyinen tehtävä on luoda maailman monipuolisin ja luotettavin kaupan kopiokoneiden asiantuntija-neuvonantaja. Katsokaamme ansaitsemisen etuja ja haittoja online-kyselyjen avulla, jotta voit arvioida itse, sopiiko se omaan tilanteeseesi. SweepLand, joka antaa sinulle mahdollisuuden voittaa rahaa, elektroniikkaa ja jopa lomia. Kun ansaitset 1000 pistettä, mikä vastaa 10 dollaria, voit nostaa rahaa.

Jos lahjakorttien kyselyjen tekeminen ei ole sinun tehtäväsi, voit myös lunastaa pisteesi PayPalin käteisellä. Muita tapoja ansaita ovat ostokset verkossa yhteistyökumppanien kanssa, videoiden katseleminen, pelien pelaaminen, ystävien lähettäminen ja muut. Jos voit sitoutua vain yhteen sivustoon, Opinion Outpost on ehdottomasti tutkimuksen arvoinen. Voit lunastaa pisteesi moniin palkintoihin, kuten Amazon, PayPal, Macy, Kohl ja UNICEF.

Mikä parasta, ilmoittautuminen on täysin ilmaista! Jotkut saattavat tarjota korkeammin maksettavia tutkimuksia tietylle väestöryhmälle tai saavat pienen määrän huonompia arvosteluja Better Business Bureau -yritykseltä (vaikka suurimmalla osalla ihmisistä on ollut kunnolliset kokemukset). Saat myös 5 dollaria vain rekisteröitymisestä ja ensimmäisen kyselyn ottamisesta! Lisäksi testaa ja omista uusia tuotteita ILMAISEKSI. Koska rahan ansaitseminen maksettujen kyselyjen avulla kuulostaa niin helpoalta ja mahtavalta, huijarit tietävät, että ihmisten on paljon todennäköistä laskea siihen liittyviä huijauksia. Muita, online-tutkimusta paremmin tarjoavia vaihtoehtoja ovat: Palkkio maksetaan parilla (tai paremmalla kuin joillakin) useimpien muiden sivustojen kanssa. Suoraan kyllä.

 • Kyllä, maksat testituotteista!
 • Joten jos tilisi saldo on 75 dollaria, et voi kerätä koko summaa.

Mielipide Plus

Joskus saatat jopa osallistua online-kyselyihin, jotka julkaistaan ​​kansallisissa tai online-tiedotusvälineissä. Aloitusnäytöllä se kertoo myös tarkalleen, kuinka paljon se on maksanut käyttäjilleen viimeisen 24 tunnin aikana. Onko suosittelemasi online-kyselyyrityksiä? Kun lasket matematiikan laskeaksesi, kuinka paljon ansaitset tutkimuksista ja muista tehtävistä, iRazoo-palkkiot vaikuttavat alhaisemmilta kuin useimmat muut luettelossa olevat sivustot. Nämä eivät ole tavallisia kyselylomakkeitasi, jotka täytät, nämä ovat videotutkimukset! Ensinnäkin, he vaativat sinua pysymään jonkin aikaa ennen kuin voit lunastaa pisteesi - tämä on niin, että he luovat enemmän sitoutuneiden jäsenten yhteisöä kuin vain ihmisiä tarkistamaan nopeasti rahaa. Kun otat verkkotutkimuksia rahasta, jota et sijoita kestävään tulolähteeseen.

Tarvitsenko erityisiä laitteita online-kyselyjen ottamiseen?

Fiverr-vaihtoehdot: 26 muuta sivustoa, kuten Fiverr ansaita rahaa verkossa

Parasta on, että tutkimuksista maksetaan kiinteä maksu, joka on 3 puntaa tutkimusta kohden, ja ne ovat kaikki samanpituisia (10–15 min). Jopa silloin, kun et sovi mihinkään kyseisen kuukauden kyselyihin, pääset automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa he jakavat 50 dollarin palkintoa. Voit myös ostaa lahjakortteja muille (kuten syntymäpäivälahjoja) ja ansaita ylimääräisen SB: n. VIP Voice suorittaa yli 12 miljoonaa tutkimusta vuodessa ja on yksi johtavista online-kyselyjen yrityksistä.

Löydätkö tämän viestin hyödyllisenä? Jaa se!

MySurvey tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, lahjakortteja, e-varmenteita, tositteita, rahaa ja paljon muuta! Vaikka et todennäköisesti voi ansaita kokopäiväistä asumista ottamalla verkkokyselyjä, ne voivat hyödyntää vapaa-aikaa ansaitaksesi vähän rahaa. Siellä on yleensä odotuslista, mutta älä anna sen lannistaa sinua. Mikä vielä parempaa, he kertovat sinulle tarkalleen kuinka paljon kannattaa tehdä ennen kuin edes aloitat kyselyn. Vuonna 1996 perustetut yritykset ovat maksaneet yli 236 miljoonaa dollaria käteisellä ja palkkioilla. Vaikka et rikastu tai ansaitse kokopäiväisiä tuloja maksettujen verkkokyselyjen suorittamisesta, se on todella hieno tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa puolella - varsinkin kun sinulla on enemmän aikaa kuin rahaa!

Suodattimet

Yleensä sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus, kun kysely vastaa kiinnostuksen kohteitasi ja on käytettävissä tekemään online-tilassa tietokoneeltasi. Voit alkaa ansaita rahaa tänään kiinni parhaiten maksettujen kyselysivustojen luettelossa. Asiakkaat ovat tilanneet yrityksen oppimaan lisää amerikkalaisten näkemyksistä, asenteista, maista ja mieltymyksistä. Satojen tuotemerkkien, kuten Amazon, Target, Macy's ja muut, lahjakorteista PayPal-maksuihin, hyväntekeväisyyslahjoituksiin ja muihin.

Se on esitelty jopa ABC: n Good Morning America -esityksessä. Jos käytät sitä ostoksiin, jotka sinun on joka tapauksessa tehtävä, se on helppo tapa ansaita vähän jotain ylimääräistä. Ihmisille, joilla on kiireisiä aikatauluja, epäjohdonmukaisia ​​aikatauluja ja pienet aikaikkunat sivutoimistoon, kyselyjen ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto. Usein yritys tai organisaatio yrittää löytää kohderyhmänsä suorittaakseen maksetun kyselyn.

Muistatko yllä olevan Starbucks-esimerkin? Monet sanovat, että suurin osa tutkimuksista maksaa 1 dollaria 6 minuutissa. Rekisteröidy vain ilmaiseksi tilille, täytä profiili ja voit aloittaa ottelun, joka vastaa heti.

Maksettu Näkökulma

YouGov on yksi mielenkiintoisimmista sivustoista, johon liittyä, heidän suorittamiensa tutkimusten takia. Kuten voitte kuvitella, heidän kyselyt (yleensä) kiertävät vanhemmuuteen liittyviä aiheita ja tuotteita (joka kattaa melkein minkä tahansa tuoteryhmän - ruoka, viihde, vaatteet, elektroniikka jne.) Ansaitset pisteitä kyselyn/kyselyn pituuden ja monimutkaisuuden perusteella. Kun olet kirjautunut sisään, näet käytettävissä olevat erilaiset kyselyt, arvioidun ajan, joka tarvitaan kyselyn suorittamiseen, ja ansaitsemiesi pisteiden määrän. Nyt saamme todennäköisesti paljon sähköpostia, jotka kertovat meille olevan väärässä. Pystyin tekemään tutkimuksia muutamasta tuotteesta ennen kuin ne osuivat hyllylle, koska olen perheessäni se, joka tekee kaikki ostokset.

Kokeile niin monta käteismatkustelua kuin mahdollista, niin tiedät, mitkä toimivat sinulle parhaiten. He palkkaavat markkinatutkimusyrityksen kehittämään kysymyksiä niin, että kysymykset liittyvät todelliseen ongelmaan tai kiinnostavaan aiheeseen (väärän ongelman ratkaiseminen on tyypin I tutkimusvirhe tai toimeksiannon virhe). Huomaa vain, että minimaalisen voiton saavuttaminen voi viedä muutaman viikon. Elämäntapoja ja ruokaa koskevia tutkimuksia on myös. Swagbucks maksaa sinulle lahjakortteilla, kuten Amazon, Target, Walmart ja jopa PayPal. Löydät koko paneeli -katsauksen täältä. Vielä muut yritykset tekevät sinulle arvokilpailun, kun otat kyselyn.

Sitä nimitetään suosituimmaksi online-pisteeksi, joka ansaitsee rahaa ja palkintoja ajatuksiesi jakamisesta. PayPal, Amazon. Rekisteröidy paneelin mielipiteeseen »Pinecone Research €3 tutkimusta kohden, vain kutsu. Se on niin yksinkertaista. On ehdottomasti mahdollista ansaita kunnollinen summa. PointClub - jopa 2019 pistettä (2 dollaria) tutkimusta kohden.

 • Kolme meistä vietti yli 50 kokonaistuntia vastaamalla kysymyksiin näillä sivustoilla, ja yhdistetyt tulot eivät riko 90 dollaria.
 • Yli 3000 yritystä ympäri maailmaa käyttää SSI: tä saadakseen tietoa liiketoiminnan kasvattamiseksi.
 • Rekisteröiminen useille kyselypaikoille lisää mahdollisuuksiasi, että sinut sovi kelpoiseen, korkeasti maksamaan tutkimukseen.
 • Yhtiö tarjoaa myös tuotearviointeja, joista ansaitset enemmän rahaa (koska ne ovat aikaa vieviä).
 • Mutta tämä ei ole rahaa, jonka ansaitset kyselyn suorittamispäivänä, eikä se ole jotain mitä voisit todella tehdä kokopäiväisesti.

Pincone Research

Ansaitset taas pisteitä, jotka voidaan muuntaa lahjakorteiksi esimerkiksi Starbucksissa, Best Buyissa, Walmartissa ja Amazonissa. Kuinka helppoa se on? Sitä ei voida käyttää uusiin jäseniin, mutta kun olet käyttänyt OneOpinionia jonkin aikaa, sinut saatetaan kutsua tekemään tuotetestausta. Lahjakorttivaihtoehtoja on paljon, ja kun olet ansainnut 50 puntaa arvoinen, avaa mahdollisuus maksaa PayPalin kautta. Kyselyä kohden annettujen pisteiden suhteen 500 tai 1000 pistettä saattavat aluksi näyttää korkealta, mutta kun muunnat tosiasiallisiksi palkkioiksi, saat 50 senttiä tai dollarin. Ehdot ja tietosuojakäytäntö * Jäsenten on aktivoitava tilinsä saadaksesi 5 dollaria napsauttamalla “Rekisteröidy minut! Jos etsit laillisia tutkimussivustoja, jotka maksavat rahaa online-kyselyjen suorittamisesta, tässä on muutama tarkistamiseen:

Mitkä Maksetut Tutkimussivustot Ovat Laillisia?

Napsauta tätä ja rekisteröidy aloittaaksesi kyselyiden tekemisen American Consumer mielipidetiedoista täältä. Tällä hetkellä voit valita lahjakortin 85 eri kaupasta, ravintolasta ja verkkosivustosta, mutta pisteitä ei voi lunastaa käteisellä. Lisätietoja tästä kyselyaikakatsauksesta täältä. Yritykset, organisaatiot ja hallintoelimet haluavat tietää miten ihmiset suhtautuvat tuotteisiinsa ja palveluihinsa. ”Itse asiassa OneOpinion ilmoittaa maksuttoman numeron kotisivullaan ja sanoo, että yritykseen pääsee milloin tahansa.

Tästä huolimatta, jos olet päättänyt jatkaa online-kyselyjen tekemistä, tässä on joitain neuvoja: Onneksi siellä on useita korkealaatuisia sivustoja. Vuodesta 2019 lähtien se on maksanut jäsenilleen yli 32 miljoonaa dollaria +.

Maksut on tarkoitus suorittaa kunkin kuukauden 1. ja 15. päivänä, mutta jotkut käyttäjät ilmoittavat, että maksuja ei koskaan lähetetty - edes sen jälkeen kun olet soittanut yritykseen vaaditulla tavalla. Tässä on muutamia parhaita yrityksiä: On yleinen väärinkäsitys, että jos sinua kielletään, sivusto on huijaus. Cambridge Analytica -skandaalin ja vuoden 2019 vaalien kantapäässä tämän pitäisi tehdä sinusta vieläkin epäluuloisempaa siitä, kuinka helposti sosiaalisen median sivustoja voidaan manipuloida. Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän mahdollisuuksia sinun on voittaa. Sinulla on aina mahdollisuus kokea sivustojamme ilman yksilöllistä mainontaa verkkoselaamistoimintojen perusteella käymällä DAA: n Consumer Choice -sivulla, NAI: n verkkosivustolla ja/tai EU: n online-valintasivulla jokaisella selaimellasi tai laitteellasi. Et tarvitse mitään erityisiä taitoja kyselyjen tekemiseen.

”Näiden myyntien avulla saat lahjakortteja vähemmän pisteitä.

Paljonko Verkkokysely Maksaa?

Suurin osa maksaa joko PayPalilla tai tositteilla, ja Amazon-tositteet ovat erityisen suosittuja. Nykyään kaksi miljoonaa ihmistä käyttää CashCratea. Katso koko Lähetä ansiot -katsaus täältä. Tilin perustaminen sivustolle on helppoa ja ansaitse pisteitä, jotka vaihtelevat välillä 10–500 tutkimusta kohden, mutta ovat yleensä noin 100 pisteen keskimääräisen kyselyn kohdalla, jonka suorittaminen vie 15 minuuttia. Kun hän sukellut velka- ja säästäväisyysblogiin, hän löysi uuden keikan:

Kuinka Maksetut Tutkimukset Toimivat?

Voit kirjautua OneOpinioniin täällä. Tutustujen kyselyiden täyttämisen lisäksi voit myös ilmoittautua ilmaiseksi ja maksettuksi tarjoukseksi. Useat käyttäjät sanovat, että he ansaitsevat suurimman osan CashCrate-rahansa. Kauppaa globaalin forex-kaupan asiantuntijan kanssa, tämä suuri yhteisö on myös kehittänyt satoja MT4: lle tarkoitettuja automatisoituja kaupankäyntiohjelmia, nimeltään Expert Advisors, joita voit usein ladata ilmaiseksi ja käyttää päivittäisessä kaupassa. Kuinka ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään, he voivat käyttää oppituntisuunnitelmasi kokonaan tai he voivat käyttää sitä mallina kehittääkseen oman räätälöidyn version. Ansaita rahaa suorittamalla tutkimuksia ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja keskittymällä 20 parhaan palkatun kyselyvoittajan joukkoon voit olla varma, että sivusto on legitiimi ja luotettava. Tässä on luettelo 2019 parhaista tutkimussivustoista ilman enempää. Vuonna 2019 perustettu Valued Opinions on toinen sivusto, josta saa hyvää palautetta. Ja aivan kuten Swagbucks ja muut sivustot, joilla voit saada nopeasti rahaa verkossa, saat mukavan rahabonuksen vain tilisi luomiseksi.

Hei, olemme Kelan & Bretagne!

Jos linkität enemmän laitteita Nielseniin, ansaitset enemmän pisteitä. Voit myös maksaa siitä, että käytät sitä hakukoneena Googlen sijasta. He tekevät usein yhteistyötä Reutersin kanssa kerätäkseen tutkimuksia kongressista, istuvasta presidentistä ja muista U: n näkökohdista. Jotkut iRazoo-palvelun kautta saatavissa olevista tutkimuksista ovat tosiasiallisesti muilta tutkimussivustoilta, joiden kanssa he ovat toimineet yhteistyökumppaneina, mutta pääsyt niihin iRazoo-hallintapaneelin kautta. Heti kun hän ilmoittautui, he lähettivät sähköpostin, jossa oli 3 kyselyvaihtoehtoa, jotka hänellä oli, kuinka kauan heidän täytyisi suorittaa ja kuinka paljon hän ansaitsisi.

Jos olet kuitenkin halukas käyttämään tunnissa, joka kuluu alkuperäisen profiilikyselyn täyttämiseen, vapaa-ajalla kyselyihin vastaamiseen käytetty aika on sen arvoista.

Roborock S4 on premium-robotti tyhjiö yllättävän edulliseen hintaan

Millaisia ​​kysymyksiä sinulta kysytään, kun maksat kyselyihin? Tämä on myös osa syytä, miksi melkein jokainen kyselysivusto kysyy sinulle peruskysymyksiä luotaessa profiilisi - jotta ne voivat sovittaa sinut kyselyihin, joihin olet todennäköisesti kelvollinen. PayPal- ja Amazon-tositteita. Tee kyselyitä käteisellä ja ansaitse noin 3 dollaria poppi vain lausunnon antamisesta.

Jokaisesta tekemästäsi kyselystä ansaitset niin kutsuttu MarketPoints.

Pelkäsimme sivustoja, jotka kompensoivat meitä hämmentävän pistejärjestelmän avulla, ja lähetimme meille tutkimuksia, joihin harvoin pätevöimme. Pinecone-tutkimukset kestävät yleensä noin 15 minuuttia ja hylkäävät käyttäjän harvoin. SurveyBee on toiminut yhteistyössä Yhdistyneen kuningaskunnan luotettavien tutkimuspaneelien kanssa tuodakseen ne kaikki sinulle helposti ja kätevästi. Koska he etsivät erityisiä väestötietoja, jotka eivät ehkä ole sinä. Koska ihmisten ei ole vaikea saada vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin, useimmat tutkimukset eivät maksa paljon. Kuten monet muutkin tässä luettelossa olevat yritykset, Toluna toimii pistepohjalta, ja lunastat pisteitä palkkioiksi saavuttaessasi minimikynnyksen.

5000 pistettä 20 dollaria Maksa:

Tarkista tämä ennen kuin aloitat - joissain tapauksissa voit saada rahaa melko nopeasti, mutta toisissa tapauksissa orjaat tekemällä tutkimuksia kuukausia ennen kuin näet rahaa. Korkean palkan lisäksi palkitsemisvaihtoehtoihin kuuluvat lahjakortit ja lentoympäristö. Kyselyn suorittamisen jälkeen saat markkinapisteitä. Mutta se on parempi kuin Nielsen, koska sen sijaan, että ansaitset vain kilpailuihin kilpailuja, saat tosiasiallisesti rahaa. Se on saanut tähän mennessä yli 50 miljoonaa dollaria. Näin se toimii: 10 kuorta vastaa noin 1 dollaria.

 • Kun olet tehnyt tilisi, se vie sinut pitkään luetteloon tutkimuksista, joihin voit osallistua.
 • Joten 300 pistettä ansaitsee 3 dollaria.

Vindale-tutkimus - Paras Vaihtoehto

Kaikista, jotka olen yrittänyt tuohon kohtaan, minulla oli paras tunne tästä. Lisäksi saat palkkaa myös monista muista toiminnoista. Laajasta aihepiiristä huolimatta maksettujen verkkokyselyjen lopputavoite on yleensä sama: Kun olet rekisteröitynyt ja aloitat tutkimusten tekemisen, ansaitset nopeasti VIP-pisteitä. Jos olet ahkera, voit kohtuudella toteuttaa tämän rahaa tekevän idean ja ansaita useita satoja dollareita kuukaudessa käteisellä ja muilla palkkioilla. He luottavat maksettuihin verkkokyselyihin tarjotakseen heille luotettavaa tietoa. Jos yritys tarjoaa sinulle satoja dollareita muutaman minuutin ajan, se on väärennös.

Et rikastu näiden avulla, mutta jos laitat vain muutaman minuutin täällä ja siellä, kun sinulla on vapaa-aikaa, löydät pisteet ja pennit pian kasaan. Älä lähetä saamiasi tutkimuksia. Toisaalta, on myös muita ei-legit-sivustoja. Helppo tapa käsitellä tätä asiaa on luoda oma sähköpostitili Survey Junkie -kirjeenvaihtoon. Voit itse asiassa ansaita rahaa ottamalla online-kyselyitä tai tarjouksia yrityksiltä. Kyselyjen suorittamisen jälkeen tilillesi hyvitetään pisteitä, joiden avulla voit tehdä tarjouksia kaikesta ennakkomaksutusta Visa-kortista aina vuokalaatikoihin huutokaupan muodossa. Rahat ja Amazon-tositteet. Ole valmiina; he kysyvät mielipiteesi monista aiheista.

Käytä heidän verkkohakutyökaluaan, saat palkkaa katsella videoita ja tehdä pari kyselyä päivässä, kun sinulla on tylsää työssä. Päivitä tietosi usein. Ne ovat roskapostia ja pommittavat sinua sähköpostilla. Katso tämä luettelo lasten tutkimussivustoista.

Se maksaa sinulle katsella videoita, pelata pelejä, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja täydellisen tarjouksen.

Kuinka iRazoo-tutkimukset toimivat

Jotta Internetissä voi ansaita rahaa työskentelemään kotona, se vie kuitenkin (huohottaa!) Voit ansaita pisteillä, jotka voit lunastaa fororille. Jos annat vain vaadittavat vähimmäistiedot ja ohitat ammattiosi liittyvän osan, sinua ei kutsua ottamaan kyseistä tutkimusta. Napsauta tätä, jotta voit luoda Ipsos I-Say -tilin nyt ilmaiseksi ennen rekisteröinnin päättymistä ja alkaa ansaita satoja dollareita kuukaudessa ja ILMAISIA tuotteita. Et halua kirjautua MySurvey-palveluun, joka tarjoaa sinulle vain pari dollaria ystävääsi kohti. Maksamalla tavallisilla menetelmillä, Crowdology tekee PayPalin ja myös tositteita.

Seuraava kuvaus siitä, miten se toimii: Survey Junkien suosikkiasiamme on kuinka suoraviivainen alusta on ja kuinka nopeasti voit alkaa ansaita rahaa. Rekisteröitymiseen kuluu vain muutama minuutti! Voit myös saada ilmaisia ​​tuotteita kokeilla. Jokaisesta kyselystä ansaitset välillä 3000–6000 pistettä. No, monet tuotemerkit, yritykset ja organisaatiot ympäri maailmaa etsivät jatkuvasti mielipiteitä sinun kaltaisidesi ihmisistä muokatakseen heidän kehittämiään tuotteita ja miten ne lopulta markkinoivat niitä. Jotkut ovat huijauksia. Hanki palkka ottaa tutkimuksia, tehdä ostoksia verkossa, lunastaa kuponkeja ja katsella videoita.

Tunnetun New Yorkin markkinatutkimusyhtiön Nielsonin omistama Pinecone tarjoaa jäsenille erilaisia ​​sisältö- ja sähköpostikyselyjä, kun ne sopivat sinulle. → Tilaa InboxDollars täällä saadaksesi 5 dollarin bonuksen. Jos ansaitset 100 Swagbuckia, se vastaa 1 dollaria. Osallistuin maksettuihin verkkokyselyihin ja ansaitsen vähän ylimääräistä rahaa auttamaan kotitalouskulujen maksamisessa ja hoitamaan perheeni erityisiä asioita, kuten illallista tai elektronista gadgetia, kuten tablettia. Suuri osa heidän tutkimuksistaan ​​on seurantakysymyksiä, jotka voivat maksaa 20–50 dollaria.

SurveyClub

Toistan, et saa rikastua ottamalla verkkokyselyjä. Jos haluat ansaita rahaa tutkimuksista palkintojen sijasta, kannattaa valita toinen vaihtoehto. Hienoa iPollissa on, että sen lisäksi, että se ei ole ilmainen liittyä, he antavat sinulle myös ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen vain jäseneksi liittymisellesi. VIP Voice on loistava kyselypaikka, jos pidät arvontoja ja lahjoja.

OneOpinion-paneelin jäsenenä sinulla on mahdollisuus suorittaa maksettu markkinatutkimus ja testata uusia tuotteita kotona, ennen kuin ne julkaistaan ​​yleisölle.

Monipuolinen Akateeminen

Voit jopa saada palkan lukea sähköpostiosoitteesi ja lähettää ystäväsi! Arvostamme sivustoja, jotka ilmoittivat jokaisen kyselyn käteisarvon ja vastasivat meitä asiaankuuluvien kanssa. Koska kyllä, voit ansaita rahaa tutkimuksista, ja ne tarjoavat ehdottomasti joustavuutta. Tarvitset vain Internet ja jonkinlainen laite, kuten kannettava tietokone, tietokone tai tabletti.

Pisteesi voi nostaa joko PayPalin kautta tai lahjakortilla. Joten pyrin etsimään tutkimussivustoja, jotka olivat parhaita tuottamaan vähän ylimääräistä rahaa. Tällä tavalla sinulla on jatkuva tutkimusvirta. Jos pitkäikäisyys on merkki laadusta ja katsotaanpa sitä liiketoimintamaailmassa, jossa se yleensä on, niin ei ole epäilystäkään siitä, että Zoombucks ansaitsee olla 2019 maksettujen tutkimussivustojen ulkopuolella 209. Ja et vain ansaitse niin paljon rahaa.

Panda suorittaa maksut kuitenkin vain 50 dollarin erissä.

Paras tapa ansaita rahaa on hyödyntää mahdollisimman monia näistä tarjouksista. Sivusto jakaa toisinaan myös ilmaisia ​​palkintopisteitä (niitä kutsutaan SB: ksi) vain jäseneksi olemisen vuoksi. Jos olet kyllästynyt kokeilemaan etkä ole pätevä, paras vaihtoehto on käyttää tätä paneelia. Jos vierailet pineconeresearch.